NANOGLOSS SNOW FOAM XTREME
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NANOGLOSS SNOW FOAM XTREME

Nanogloss Snow Foam Xtreme schuimende autoshampoo met hoge opbrengst barst in hopen schuim wanneer het in water wordt gebracht en wordt geagiteerd. De bubbels werken om olieachtige resten en vuil in te kapselen nog voordat je washandschoen de lak raakt.

€ 13,49 incl. 21% BTW € 11,15 excl. 21% BTW
Inclusief 21% BTW
check Op voorraad

 Gratis verzending vanaf €75

 Verzending met track en trace

 Alleen professionele kwaliteit

 Veilig betalen via Pay.nl

Nanogloss Snow Foam Xtreme schuimende autoshampoo met hoge opbrengst barst in hopen schuim wanneer het in water wordt gebracht en wordt geagiteerd. De bubbels werken om olieachtige resten en vuil in te kapselen nog voordat je washandschoen de lak raakt. Dit rijke schuim - gecombineerd met ons eigen geavanceerde reinigingsmiddel - laat uw voertuig er fantastisch schoon en helder uitzien en aanvoelen.

Nanogloss Snow Foam Xtreme is op zijn best bij gebruik van een schuimpistool omdat het de enige autoshampoo is die is ontwikkeld voor schuimpistolen. Door de hoge zeep / water-verhouding van een schuimpistool kan deze intense shampoo schuim produceren in tegenstelling tot elke shampoo die u eerder hebt gebruikt. De hoge viscositeit van Nanogloss Snow Foam Xtreme zorgt ervoor dat het schuim aan het voertuig blijft kleven om vuil en olie bij contact op te tillen.

Nanogloss Snow Foam Xtreme bevat nanomoleculen die de kleine poriën in de lak vullen, waardoor een zeer glanzende, vuilafstotende film ontstaat die het lak van uw voertuig wekenlang beschermen.

Hoe te gebruiken:

  1. Goed schudden en voeg 30 - 100 ml toe aan 1 liter oplossing reservoir schuimkanon of pistool.
  2. Spoel het voertuig voor om los vuil te verwijderen.
  3. Spuit voertuig met het dikke wasschuim.
  4. Was het oppervlak met washandschoen.
  5. Spoel met schoon water voor een perfecte glans.
  6. Droog met een premium microvezel handdoek.
NG9989
8719992999989
chat Reacties (0)